Κόσμος

Φιλιππίνες: Έφτασαν 600.000 δόσεις του κινεζικού εμβολίου Sinovac

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε την πρώτη παρτίδα δόσεων του εμβολίου CoronaVac κατά της COVID-19 της Sinovac Biotech έφτασε σήμερα στις Φιλιππίνες.

Πρόκειται για την πρώτη παρτίδα εμβολίων κατά της νόσου που προκαλεί ο νέος κορονοϊός που φτάνει στην χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο Ντουτέρτε αναμενόταν να παρακολουθήσει την παράδοση του φορτίου αυτού των 600.000 δόσεων, το οποίο αποτελεί δωρεά της κινεζικής κυβέρνησης προς τις Φιλιππίνες.

Με τα εμβόλια αυτά αρχίζει η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της COVID-19 στις Φιλιππίνες, η οποία ξεκινάει με την κάλυψη αρχικά των εργαζομένων στο σύστημα υγείας και το αστυνομικό και στρατιωτικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ