Victoria Toth
Κόσμος

Φλόριντα: Φρικτός θάνατος για 2χρονο στα χέρια της μητέρας του

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους πως έχασε τη ζωή του ένα αγοράκι μόλις 2 ετών καθώς σκοτώθηκε από γροθιά στο στομάχι που του έδωσε η ίδια του η μητέρα!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Jayce Martin να βρίσκεται νεκρός μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του μέσα σε μια λίμνη από εμετό.

Η νεκροψία έδειξε πως τα εσωτερικά όργανα του παιδιού είχαν διαλυθεί, κάτι το οποίο είχε συμβεί από χτύπημα που του είχε δοθεί.

Victoria Toth

H σατανική μητέρα

Αμέσως συνελήφθη η μητέρα του, Victoria Toth και ο σύντροφός της, Johnathan Pursglove, με το σατανικό ζευγάρι να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το θάνατο του Jayce.

H νεκροψία έδειξε πως το παιδί δέχτηκε τη γροθιά τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ωστόσο δεν του προσφέρθηκε καμία ιατρική βοήθεια όταν εκείνο έδειχνε πως δεν ήταν καλά με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Johnathan Pursglove

Ο σύντροφος της Toth

Τόσο στην Toth, όσο και στον Pursglove, ασκήθηκαν διώξεις για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ