Κόσμος

Αγγλία: Δύο μέλη της βασιλικής φρουράς σκόπευαν να κλέψουν πυρομαχικά!

Μια πρωτοφανή υπόθεση έχει αναστατώσει την Βρετανία. Δύο μέλη της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας συνελήφθησαν επειδή σχεδίαζαν να κλέψουν πυρομαχικά!

Οι δυο συλληφθέντες στρατιώτες είναι στη φυλακή και ανακρίνονται διαρκώς. Ο ένας είναι περίπου 30 ετών και ο άλλος 40 ετών. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι κατοχή πυρομαχικών και συνωμοσία για κλοπή. Οι συλλήψεις υποστηρίχθηκαν από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας.

Εκπρόσωπος της Mητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Ένας άνδρας στα 30 του και ένας άνδρας στα 40 του συνελήφθησαν για υποψία κατοχής πυρομαχικών και συνωμοσίας για κλοπή. Μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου παραμένουν υπό κράτηση».

Και το υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε δήλωση, αναφέροντας: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δύο στρατιώτες συνελήφθησαν για αδικήματα σχετιζόμενα με πυροβόλα όπλα. Βοηθάμε τη Μητροπολιτική Αστυνομία στην έρευνά της»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...