Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Προειδοποίηση ΗΑΕ σε Ερντογάν: ''Σταμάτα να στηρίζεις την Μουσουλμανική Αδελφότητα''

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την καλούν εδώ και τώρα να σταματήσουν να στηρίζουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα. 
 
Οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ των ΗΑΕ, Anwar Gargash, είναι αρκετά σημαντικές, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίση στην Α. Μεσόγειο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΥΠΕΞ, ''ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ένα παν-ισλαμικό πολιτικό κίνημα που λειτουργεί με ισλαμιστικά δίκτυα σε όλη τη Μέση Ανατολή. Τα ΗΑΕ και οι σύμμαχοί του στον Κόλπο θεωρούν την Αδελφότητα ως τρομοκρατική οργάνωση.''

Την ίδια στιγμή, έχουμε ηχηρό μήνυμα και από τον Αρχηγό του Ινδικού Στρατού κατά των συμμάχων της Τουρκίας. "Κίνα, Πακιστάν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της χώρας μας.'' 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και όλα αυτά, την στιγμή, που ο πρέσβης του Πακιστάν στην Τουρκία, άφησε να εννοηθεί πως Iσλαμαμπάντ και Άγκυρα θα παράγουν από κοινού πυρηνικά όπλα. 

Η Ελλάδα πρέπει να προσέξει. Πρέπει άμεσα να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με τα ΗΑΕ και ταυτόχρονα, να έρθει πιο κοντά με το Ν. Δελχί. 

Άμεσα πολεμικά πλοία του Ινδικού ΠΝ πρέπει να έρθουν στο Αιγαίο, καθώς το σχέδιο της Άγκυρας είναι να βρίσκονται συνεχώς στην ''αυλή'' μας και πολεμικά πλοία του Πακιστάν! 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ