Κόσμος

Σαλβίνι: Λόγω κορονοϊού θέλουν να γεννηθεί ο Ιησούς δυο ώρες νωρίτερα

"Θα κάνω ό, τι μου λέει ο γιατρός μου. Δεν μου αρέσει η λέξη υποχρεωτικό. Οι Ιταλοί έχουν το μυαλό να επιλέξουν. Είμαι υπερ της ελευθερίας επιλογής πάντα και σε κάθε περίπτωση. Δεν μου αρέσουν ποτέ οι επιθέσεις", είπε ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά Matteo Salvini στο Studio24. Όσον αφορά τη συζήτηση για μέτρα πριν από τα Χριστούγεννα, ο Σαλβίνι επέκρινε τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης.

"Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό ότι ένας υπουργός που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης προτείνει πρόωρη γέννηση του Ιησού. Καταστρέφουν ήδη τα Χριστούγεννα για εκατομμύρια Ιταλούς, τα καταστρέφουν ακόμη και για παιδιά" σχολίασε την πρόταση του υπουργού Περιφερειακών Υποθέσεων Francesco Boccia για να απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 10 μ.μ. ακόμη και τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων!!

"Σύμφωνα με εσάς” - πρόσθεσε ο Salvini - “το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων τα μεσάνυχτα οι Ιταλοί είναι τόσο τρελοί που κάνουν μεγάλες συγκεντρώσεις να τρώνε καναπεδάκια και να πίνουν σαμπάνια; Ένας υπουργός που λέει ότι ο Ιησούς μπορεί να γεννηθεί δύο ώρες νωρίτερα, σέβεται μια χώρα που είναι βαθιά συνδεδεμένη με την Καθολική παράδοση; Αφήστε τον νεογέννητο Ιησού να παραμείνει στις καρδιές των παιδιών” ανέφερε...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

μάχες για το Βολτσάνκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση επί της γης το Βολτσάνσκ-Ρώσος Ανταποκριτής: «Ουκρανοί και Ρώσοι πολεμάνε μέσα στα ίδια κτήρια-Χάος που θυμίζει Στάλινγκραντ»

Δεν υπάρχει ξεκάθαρα γραμμή επαφής στις ρωσο-ουκρανικές μάχες για την πόλη Βολτσάνκ του Χαρκόβου και ως αποτέλεσμα ο...