Κόσμος

Κορονοϊός: Μέχρι τον Μάιο η Ισπανία θα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, δήλωσε πως θα ζητήσει από τους πολιτικούς συμμάχους του στο κοινοβούλιο να υποστηρίξουν μία, μακράς διάρκειας, κατάσταση ανάγκης, η οποία θα παρουσιαστεί σήμερα, ώστε αυτή να εφαρμοστεί για ένα εξάμηνο, μέχρι το Μάιο.

Ο ίδιος, είπε πως τα ταξίδια μεταξύ διαφορετικών επαρχιών θα απαγορευτούν, υπό τους νέους περιορισμούς της κατάστασης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στις διαφορετικές επαρχίες της Ισπανίας θα επιτραπεί να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 23:00 πριν από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 06:00 το πρωί, με περιθώριο ευελιξίας μιας ώρας.

Πάνω από τρία εκατομμύρια μολύνσεις κορωνοϊού έχει καταγράψει η Ισπανία από την έναρξη της πανδημίας, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός.

Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός προλείανε, με τηλεοπτικό του διάγγελμα το έδαφος για νέους περιορισμούς, που θα ανακοινωθούν προσεχώς, μόλις οι περιφέρειες με αρμοδιότητα στον τομέα της δημόσιας υγείας έρθουν σε συμφωνία με την κεντρική κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οικονομία 0

Ο παγκόσμιος πόλεμος είναι η μόνη λύση που τους απέμεινε για να επιλύσουν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το υπέρογκο χρέος τους!

Με το παγκόσμιο χρέος να φτάνει σήμερα τα 111 τρισεκατομμύρια δολάρια και τον ταχέως αυξανόμενο λόγο χρέους /προς ΑΕΠ...