Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αιγύπτιοι & Σαουδάραβες ''σκοτώνουν'' την Τουρκία με το μποϊκοτάζ

Την στιγμή που η ΕΕ αδιαφορεί για τις τουρκικές προκλήσεις, Αιγύπτιοι και Σαουδάραβες ''σκοτώνουν'' την οικονομία του Ερντογάν, καθώς το μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα συνεχίζεται! 

Στο Twitter έχει δημιουργηθεί το κίνημα, #ΒοycottTurkey όπου οι καταναλωτές καλούνται να αποφεύγουν προϊόντα όπου το barcode τους ξεκινά από 868 και 869 καθώς αυτό σημαίνει ότι παράγονται στην Τουρκία. 

Στην Αίγυπτο απαγορεύονται τουρκικά σε καταστήματα, ενώ σε ορισμένες περιοχές κατεβάζουν την σημαία με την ημισέληνο! 

Τι αναφέρουν οι Σαουδάραβες  

''Οι τουρκικές προκλήσεις στις χώρες της Μέσης Ανατολής είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων'', δήλωσε ο Δρ Hamdan Al-Shehri, πολιτικός αναλυτής και μελετητής διεθνών σχέσεων.
 
''Η Τουρκία χρησιμοποιώντας τρομοκρατικές πολιτοφυλακές, προκαλεί αναταραχές στις χώρες της Μ. Ανατολής, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα.''

https://www.youtube.com/watch?v=105ZXyndpoU&t=3s


 
Ο Δρ Al-Shehri είπε ότι το μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων ήταν ένα μήνυμα από τον Σαουδαραβικό λαό, ο οποίος καταδικάζει τις τουρκικές παρεμβάσεις σε Ιράκ, Συρία και Λιβύη.

Ταυτόχρονα, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Σ. Αραβίας, η Abdullah Al Othaim, σταματά τις εισαγωγές τουρκικές προϊόντων. Η εταιρεία Abdullah Al Othaim, ανέφερε επίσης ότι διέταξε τους υπαλλήλους της να «ξεφορτωθούν» γρήγορα όσα τουρκικά αποθέματα υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα και τις αποθήκες της!

Αυτά να τα βλέπει η ΕΕ, αλλά και η Αθήνα, που θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει μποϊκοτάζ κατά της Τουρκίας. 

https://twitter.com/sherifelshahwyy/status/1317416056647012352https://youtu.be/wBtc0WvCrH4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ