Κόσμος

Ισπανία: Ξύλο σε γυναίκες από αστυνομικούς επειδή δεν φορούσαν σωστά μάσκες (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ένα βιντεο από την Ισπανία δείχνει ένα αστυνομικό όργανο να χτυπάει δύο γυναίκες με κλομπ επειδή δεν φορούν σωστά τις μάσκες προσώπου τους. Το βίντεο δείχνει συγκεκριμένα δύο γυναίκες που εμπλέκονται σε μια αντιπαράθεση με μια γυναίκα αστυνομικό, που τις χτυπά στα χέρια και στο άνω μέρος του σώματος. Μία από τις γυναίκες φαίνεται να υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων.

Αν και οι γυναίκες φορούν μάσκες προσώπου, φαίνεται ότι έχουν διαπράξει το... αμάρτημα να τις αφήσουν να γλιστρήσουν και δεν καλύπτουν πλήρως τα πρόσωπά τους. Η αστυνομικός στο μεταξύ δεν φαίνεται να φορά καθόλου μάσκα.

Η Ισπανία υπήρξε μια από τις χώρες της Ευρώπης με τα πιο δρακόντεια μέτρα όσον αφορά την επιβολή των κανόνων λόγω κορονοϊού. Πολλές παραλίες σε όλη τη χώρα περιπολούνται από αεροσκάφη επιτήρησης της αστυνομίας για την επιβολή της χρήσης μάσκας και της κοινωνικής απόστασης

Κατά τη διάρκεια του lockdown, η ισπανική αστυνομία επέβαλε πρόστιμα 2.000 ευρώ για «ασέβεια αστυνομικού» και άνθρωποι συνελήφθησαν επίσης επειδή πήγαιναν «πολύ συχνά» στο μανάβικο.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ