Κόσμος

Αγοράκι πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν γείτονα μπροστά στα αδέλφια του

Ένα πεντάχρονο αγόρι, ονόματι Cannon Hinnant, έσβησε αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν γείτονα . Ο φόνος έλαβε χώρα στο οικόπεδο της οικογένειας σε κατοικημένη περιοχή στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ, όταν το αγόρι καθόταν στο ποδήλατό του. Οι δύο αδελφές του αγοριού, ηλικίας 7 και 8 ετών, είδαν με τα μάτια τους τον φόνο. Ο 25χρονος Darius Sessoms, ο οποίος ζει σε παρακείμενο σπίτι, συνελήφθη και αναμένει δίωξη για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του νεκρού αγοριού, ο Ντάριους πλησίασε το αγόρι και το εκτέλεσε εν ψυχρώ με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι. Ο φόνος έλαβε χώρα στις 17:30 τοπική ώρα. Ο Ντάριους έφυγε έπειτα από το σημείο με αυτοκίνητο, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα. Το αγόρι ήταν ζωντανό όταν ένα ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και το μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή του δεν μπορούσε να σωθεί.

Η οικογένεια του αγοριού και ο δράστης ζούσαν δίπλα και γνώριζαν ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια. Ο Ντάριους λέγεται ότι είχε συναντήσει τον πατέρα του αγοριού νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Κανένα κίνητρο για τη δολοφονία δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί, αλλά η αστυνομία υποθέτει ότι το θύμα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Ο Ντάριους είναι ύποπτος για προμελετημένη δολοφονία (δολοφονία σε πρώτο βαθμό) και δεν θα του δοθεί εγγύηση για απελευθέρωση εν αναμονή της δίκης που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ