λοχίας-Γκρίζος Λύκος
Κόσμος

Ατιμώρητος ο λοχίας-Γκρίζος Λύκος που βίασε ανήλικη Κούρδισσα

Έγινε γνωστό πως το κορίτσι ονόματι Ι.Ρ. που μετά τον βιασμό του στην επαρχία Μπεσίρι, από τον λοχία Μ.Ο., έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αφήνοντας πίσω της ένα γράμμα. Αναφέρεται πως νωρίτερα παρά την καταγγελία σε βάρος του Μ.Ο. στην στρατοχωροφυλακή και στην εισαγγελία, δεν είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.

Σε ένα χωριό της επαρχίας Μπεσίρι του νόμου Μπάτμαν, το κορίτσι Ι.Ρ. (17) που είχε υποστεί βιασμό από τον λοχία Μ.Ο., αποπειράθηκε χθες να αυτοκτονήσει με όπλο. Μετά από το περιστατικό μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσοκομείο και ακολούθως σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μπάτμαν όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tourkikanea.gr, το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιουνίου. Μετά από αυτό τα μέλη της οικογένειάς προσέφυγαν και στο φυλάκιο και στην εισαγγελία κατά του Μ.Ο. και ο εισαγγελέας και η στρατοχωροφυλακή είπαν στην οικογένεια προς τα πράξουν τα απαραίτητα αλλά μέχρι σήμερα δεν ασκήθηκε κάποια δίωξη.


Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως η Ι.Ρ. πριν να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, έγραψε ένα γράμμα το οποίο άφησε στην τσέπη του πατέρα της. Μετά από το περιστατικό το γράμμα παραδόθηκε στην εισαγγελία.
. …
Εν τέλει στα πλαίσια έρευνας που άρχισε η εισαγγελία της Σιίρτ ο λοχίας συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

''Πνίγεται'' η Χερσώνα! Τεράστιες καταστροφές από την έκρηξη στο υδροηλεκτρικό φράγμα- Δρόμοι γέμισαν νερά, ποτάμια κινούνται προς τα... πίσω! (Εικόνες-Βίντεο) (upd)

«Ουκρανικά πλήγματα χτύπησαν το φράγμα» λέει η Μόσχα – Συμβούλιο Ασφάλειας συγκαλεί ο Ζελένσκι