Κόσμος

Οδύνη για αδικοχαμένο οκτάχρονο κορίτσι: Σκοτώθηκε από "παιδόφιλους συζύγους"

Ένα κορίτσι ρωσικής καταγωγής οκτώ ετών ήταν θύμα τραγικής υπόθεσης, καθώς « βιάστηκε και σκοτώθηκε» από «παιδόφιλους συζύγους». Το κοριτσάκι , με το όνομα Vika Teplyakova , είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα, αφού έφυγε από το σπίτι στο αποκορύφωμα της διαμάχης με τους γονείς της. Μετά από τρεις ημέρες έρευνας, που διεξήχθη από τις αρχές και πάνω από 500 εθελοντές, βρέθηκε το σημείο όπου κρυβόταν το σώμα του θύματος.

Το δράμα έλαβε χώρα στο Novoaleksandrovsk, μια πόλη που βρίσκεται στο ρωσικό νησί Sakhalin , βόρεια του ιαπωνικού αρχιπελάγους. Εκεί, αφού είχε διαμάχη με μέλη της οικογένειας, η Βίκα απομακρύνθηκε από το σπίτι και άρχισε την περιπλάνησή της στους δρόμους της πόλης. Με βάση τις πρώτες ανακατασκευές, η κοπέλα σκόπευε να πάει στο σπίτι φίλων της.

Ενώ το κοριτσάκι περπατούσε μόνο του στους δρόμους του Novoaleksandrovsk, την πλησίασε κάποιο αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο, με τους κατηγορούμενους συζύγους, τον Igor και την Kristina Dvornikov. Στη συνέχεια, οι δύο έπεισαν τη Βίκα να μπει στο αυτοκίνητο και μετά, σύμφωνα με τις περιγραφές του γεγονότος,της έδωσαν κάποια χρήματα και την πήγαν να ψωνίσει σε ένα σούπερ μάρκετ. Αμέσως μετά από αυτές τις φαινομενικά ευχάριστες στιγμές, η τραγωδία ξεκίνησε με το κορίτσι να βιάζεται και να " στραγγαλίζεται με μια πλαστική σακούλα ".

Η 32χρονη Κριστίνα, μετά από τρεις ημέρες έρευνες για τη Βίκα από ερευνητές και εθελοντές, αναγκάστηκε να αποκαλύψει στην αστυνομία ότι αυτή και ο σύζυγός της απήγαγαν το παιδί. Η γυναίκα, με την ομολογία της στους αστυνομικούς, παρείχε περαιτέρω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες για μέρες ο σύζυγός της Ιγκόρ της είχε δείξει την πρόθεση να επιτεθεί σε αυτό το οκτάχρονο κορίτσι, αλλά η Κριστίνα δεν είχε αντιταχθεί στο κατακριτέο σχέδιο του συζύγου της από τότε γιατί τον «φοβόταν πολύ».

Η 32χρονη έδειξε επίσης στην αστυνομία το ακριβές σημείο όπου το σώμα της Βίκα είχε κρυφτεί, κοντά σε μια λίμνη. Ο Ιγκόρ αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για το τραγικό τέλος του παιδιού, αλλά στο τέλος ομμολόγησε την ενοχή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ