Κόσμος

Δραματικός απεγκλωβισμός: Φύλακας ζωολογικού δέχθηκε επίθεση από λιοντάρια

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία φύλακας σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας μετά την επίθεση που δέχτηκε από δύο λιοντάρια όταν πήγε να καθαρίσει την περίφραξη τους.

Η 35χρονη γυναίκα δέχτηκε δαγκωματιές στο κεφάλι και τον λαιμό, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από το ιατρικό προσωπικό που την παρέλαβε ως «εξαιρετικά βάρβαρες».

Ο ζωολογικός κήπος Shoalhaven βρίσκεται στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, 162 χιλιόμετρα νότια του Σίδνεϋ.

Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, η γυναίκα ήταν χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο χώρο όπου ζουν τα λιοντάρια.

Τραυματιοφορέας, η οποία ηγήθηκε της επιχείρησης απεγκλωβισμού της γυναίκας από την περίφραξη των λιονταριών, δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ότι ήταν μία «από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες», στην καριέρα της.

«Έπρεπε κυριολεκτικά να περπατήσουμε μέσα στη φωλιά τους».

https://youtu.be/eKA7pBT9IXc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Κοντά σε επερχόμενη στρατιωτική ήττα η Άγκυρα: Γιατί η επεκτατική τουρκική πολιτική έχει όρια σε Αιγαίο, Κουρδικό και Μαύρη Θάλασσα

Στο Αιγαίο, η αναθεωρητική στρατηγική της Άγκυρας (όπως το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας») αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα...