πρίγκιπας Χάρι
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Τηλεφωνική φάρσα στον πρίγκιπα Χάρι: Τι αποκάλυψε κατά λάθος;

Δύο γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ δήλωσαν την Τετάρτη 11/3 ότι παγίδευσαν τον πρίγκιπα Χάρι στο πλαίσιο τηλεφωνικής φάρσας, όπου δήλωσε ότι ο κόσμος κυβερνάται από «μερικούς πολύ άρρωστους ανθρώπους», ότι η ζωή του εκτός της βασιλικής οικογένειας «είναι πολύ καλύτερη» και ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» στην υπόθεση της κλιματικής αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» διότι προώθησε την βιομηχανία του άνθρακα, εμφανίζεται να λέει ο 35χρονος πρίγκιπας σε τηλεφώνημα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», κατά την διάρκεια του οποίου ο Χάρι νομίζει ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ο Χάρι δηλώνει ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι «καλός άνθρωπος» και ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που θα μπορούσαν «να μιλήσουν στην καρδιά» του Βρετανού πρωθυπουργού. «Δυστυχώς, ο κόσμος κυβερνάται από μερικούς πολύ άρρωστους ανθρώπους», λέει ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με αποσπάσματα του τηλεφωνήματος που αναρτήθηκαν στο YouTube.

«Δεν με πειράζει να το πω σε σας παιδιά, νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προωθεί την τόσο μεγάλη στην Αμερική βιομηχανία του άνθρακα τον κάνει να έχει αίμα στα χέρια του», λέει νομίζοντας ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρα της. «Αν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τότε όλα είναι δυνατά, σωστά;», ακούγεται να λέει.

Την ευθύνη για την φάρσα ανέλαβαν οι γνωστοί για τις τηλεφωνικές τους φάρσες Αλεξέι Στολιάροφ και Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ, οι επονομαζόμενοι Vovan και Lexus. Η φάρσα εξελίσσεται σε δύο τηλεφωνήματα, στις 31 Δεκεμβρίου και στις 22 Ιανουαρίου. Κατά την διάρκειά τους, ο πρίγκιπας Χάρι δικαιολογείται για την χρήση ιδιωτικών τζετ, παίρνει αποστάσεις από τον θείο του πρίγκιπα Αντριου και μιλά για την απόφασή του να μετακομίσει στον Καναδά.

«Ορισμένες φορές η σωστή απόφαση δεν είναι η ευκολότερη. Αλλά είναι η σωστή απόφαση για την οικογένειά μας, η σωστή απόφαση για να προστατεύσω τον γιο μου», λέει αναφερόμενος στην απόφαση να σταματήσει αυτός και η σύζυγός του να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ