πρίγκιπας Χάρι
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αντιδράσεις για τον πρίγκιπα Χάρι: "Καπάρωσε" όλη την πρώτη θέση σε τρένο

Ούτε ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν κλείνουν όλο το βαγόνι μόνο για λογαριασμό τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν με τρένο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο Λεσεστερσάιρ όπου επισκέφθηκαν κέντρο αποκατάστασης και επέλεξαν να είναι συνταξιδιώτες με απλούς πολίτες. Συχνά ταξιδεύουν με τρένο και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, επίσης βγάζοντας εισιτήριο μόνο για τους ίδιους και χωρίς να ζητούν να βρίσκονται μόνοι τους στο βαγόνι.

πρίγκιπας Χάρις

Και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ που κλείνει ένα μικρό μέρος της Α' Θέσης για να ταξιδέψει στο Σάντρινγκχαμ, αλλά πρόκειται για τη μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έχει βρεθεί και άλλες φορές στο στόχαστρο επειδή επέλεξε να ταξιδέψει αρκετές φορές με ιδιωτικό τζετ αν κι ο ίδιος παρουσίαζε πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος, σύμφωνα με την οποία ήταν απαγορευτική η χρήση ιδιωτικού αεροπλάνου από το οποίο εκλύονται περισσότεροι ρύποι. Μετά τη σφοδρή κριτική, ταξίδευε με εμπορικές πτήσεις.

πρίγκιπας Χάρις
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ