Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Στο νοσοκομείο ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν μετά την καταδίκη του

Ο Γουάινσταϊν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για σεξουαλική επίθεση - Εάν δεν έχρηζε ιατρικής φροντίδας, ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ θα είχε μεταφερθεί στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν λαμβάνει ιατρική φροντίδα για πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν, έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του, μία ημέρα αφότου δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Τζούντα Ενγκελμάγερ, ο εκπρόσωπος του Ουάινστιν, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο πελάτης του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue, το οποίο διαθέτει μονάδα νοσηλείας για φυλακισμένους, αφού οδηγήθηκε εκτός του δικαστηρίου με χειροπέδες.

Εάν δεν έχρηζε ιατρικής φροντίδας, ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ θα είχε μεταφερθεί στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης.

Ο Γουάινσταϊν παρέμεινε στο νοσοκομείο σήμερα για «προληπτικούς λόγους», όπου αναμένεται να τον επισκεφθούν αργότερα σήμερα οι συνήγοροί του, είπε ο Ενγκελμάγερ.

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν εισήχθη στο Bellevue, αφού ένιωσε πόνους στο στήθος, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ.

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, ο Άρθρου Έινταλα, ένας από τους δικηγόρους του Γουάινσταϊν, περιέγραψε την αντίδραση του πελάτη του: «Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβεί στην Αμερική;».

Η ακροαματική διαδικασία για την ποινή του έχει οριστεί για την 11η Μαρτίου. Ο δικηγόρος του σκοπεύει να ασκήσει έφεση.

Ο Γουάινσταϊν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για σεξουαλική επίθεση. Επιπλέον, καταδικάστηκε για βιασμό, μια κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης έως τέσσερα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ