Κόσμος

Απανωτά ''χαστούκια'' Κούρδων σε Ερντογάν: Καίνε εργοστάσια & αυτοκίνητα εντός Τουρκίας

Οι «μονάδες εκδίκησης», έβαλαν φωτιά την Παρασκευή σε ένα εργοστάσιο στον δήμο Ακιούρτ της τουρκικής πρωτεύουσας Άγκυρας που κατασκευάζει μηχανήματα κατασκευών.

Νωρίτερα οι τουρκικές Αρχές είχαν ανακοινώσει ότι η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να τη σβήσουν, ενώ κατέγραψαν ότι προκλήθηκαν και μικρές εκρήξεις.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, και ο δήμαρχος του Ακιούρτ, Χιλάλ Αγίκ, επισκέφθηκαν τον τόπο της φωτιάς, ενημερώθηκαν σχετικά και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου.

Οι «μονάδες εκδίκησης» έχουν χτυπήσει και στην Κωνσταντινούπολη, πυρπολώντας αυτοκίνητα αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε