Κόσμος

Brexit: Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο και από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βουλή των Λόρδων υπερψήφισε την Τετάρτη το νομοσχέδιο για τη συμφωνία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Ιανουαρίου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ υπέγραψε το νομοσχέδιο για το Brexit, την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 31 Ιανουαρίου.

Η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή των Λόρδων αποτελούσε το τελευταίο βήμα, προτού το νομοθέτημα υπογραφεί από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και καταστεί νόμος του κράτους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το βρετανικό κοινοβούλιο μετά τη στήριξη της Βουλής των Λόρδων μετά την απόρριψη των τροπολογιών της από τη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ο γραμματέας για το Brexit Στιβ Μπάρκλεϊ ανακοίνωσε την είδηση στο Twitter.

 

Μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Ιανουαρίου, θα αρχίσει μια μεταβατική περίοδος, που θα επικεντρώνεται στην εμπορική συνεργασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...