Κόσμος

Γαλλία: Δύο μήνες φυλακή γιατί είπε την μετανάστευση "εισβολή"


Ο Γάλλος διανοούμενος Renaud Camus καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 μηνών, γιατί είπε ότι η μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη αντιπροσωπεύει μια "εισβολή".

Ο Camus θα αποφύγει τη φυλακή μόνο καταβάλλοντας 1.800 ευρώ σε δύο «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, τη SOS Racisme και τη LICRA (Διεθνή Ένωση κατά του Ρατσισμού και του Αντισημιτισμού).

Ο συγγραφέας, ο οποίος είναι ο συγγραφέας του Le Grand Remplacement (The Great Replacement), κατηγορήθηκε για "δημόσια υποκίνηση μίσους ή βίας με βάση την προέλευση, την εθνότητα, την εθνικότητα, τη φυλή ή τη θρησκεία".

Η καταδίκη προέρχεται από μια ομιλία του το Νοέμβριο του 2017 στο Colombey-les-deux Eglises στο Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης της Ευρώπης, όπου ο Camus δήλωσε: "Η μετανάστευση έχει γίνει εισβολή".

"Ο μη αναστρέψιμος αποικισμός είναι δημογραφικός αποικισμός, με την αντικατάσταση του πληθυσμού", δήλωσε ο συγγραφέας, προσθέτοντας:

"Η εθνοτική υποκατάσταση, η μεγάλη αντικατάσταση, είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία του έθνους μας από τότε που υπήρχε. όπως και με άλλους ανθρώπους, αν η ιστορία συνεχίσει, δεν θα είναι αυτή της Γαλλίας".

Ο Camus ζήτησε επίσης μια «εθνική συναίνεση αντίστασης» για να αντιταχθεί στον εξισλαμισμό στον "αγώνα για τη σωτηρία του κοινού μας πολιτισμού, Κέλτικου, Σλαβικού, Γερμανικού, Ελληνο-Λατινικού, Ιουδαϊκό-Χριστιανικού".

Το μέρος της ομιλίας του Camus που συγκέντρωσε ειδικά την προσοχή των δικαστών ήταν όταν μίλησε για την αντικατάσταση των Ευρωπαίων πολιτών.

Ο Camus είπε ότι η μαζική μετανάστευση "είναι η υποκατάσταση, η τάση να υποκαταστήσει τα πάντα με τον εξομοιωτή, κανονικοποιημένη, τυποποιημένη,: Το πρωτότυπο με το αντίγραφό του, το αυθεντικό με την απομίμηση, το αληθινό με τα ψεύτικο, οι μητέρες με αναπληρωματικές μητέρες, με ελεύθερο χρόνο και ψυχαγωγία. "
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ