Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Μέγκαν Μαρκλ: «Οι ψυχές μας είχαν συντριβεί και το βασιλικό περιβάλλον ήταν τοξικό»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε σε στενούς της φίλους πως η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια ήταν το καλύτερο πράγμα για τον πρίγκιπα Χάρι και πως η αγάπη της γι’ αυτόν το έκανε όλο αυτό δυνατό.

«Είπε πως, όπως κι αυτή, το πνεύμα του είχε συνθλιβεί και πως απλά δεν μπορούσε να τον βλέπει να υποφέρει άλλο», δηλώνουν πηγές στη βρετανική εφημερίδα.

Χαρούμενοι και χαλαροί στον Καναδά


Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στο Βανκούβερ με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αργά το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να βρεθεί και πάλι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι. Και όπως ο πρίγκιπας Χάρι, έτσι και η σύζυγός του ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη την ώρα που έβγαζε βόλτα τον γιο της και τα δύο της σκυλιά το πρωί της Δευτέρας, όπως έδειξαν οι φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι. Μάλιστα, το διάσημο βασιλικό ζευγάρι απειλεί με μηνύσεις μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που δείχνουν τη Μέγκαν Μαρκλ με τον Άρτσι.

Το ζευγάρι μένει σε ένα πολυτελέστατο αρχοντικό αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ και όπως αποκάλυψε ο φίλος τους δεν σχεδιάζουν να φύγουν από αυτό άμεσα. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχουν επίσης την πρόθεση να αφαιρέσουν τη λέξη «βασιλικός» (royal) από την ιστοσελίδα τους SussexRoyal, καθώς, σύμφωνα με την πηγή, «η Μέγκαν λέει ότι πάντα θα θεωρούνται βασιλικοί, ανεξάρτητα από το πού ζουν ή τι κάνουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ