Κόσμος

Απίστευτο βίντεο: Αγελάδες κάνουν «πατινάζ» και εντυπωσιάζουν!

Οι αξιαγάπητες αγελάδες στο βίντεο, προσπαθούν να περάσουν τον παγωμένο δρόμο στη Ρωσία και προσφέρουν απίστευτες στιγμές.

Το να προσπαθείς να περπατήσεις στον πάγο, δεν είναι και από τα πιο εύκολα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις. Ειδικά, αν η φύση σε έχει προικίσει με οπλές. Η τούμπα καραδοκεί σε κάθε βήμα.

Ένα τέτοιο αστείο βίντεο, που δείχνει αγελάδες να προσπαθούν να διασχίσουν ένα παγωμένο δρόμο, λοιπόν, έγινε viral στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης YouTube, συγκεντρώνοντας θεάσεις, σχόλια και κοινοποιήσεις.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν στην περιοχή Αμούρ της Ρωσίας και δείχνουν, δύο αγελάδες να κινούνται παράξενα και πολύ προσεχτικά πάνω στο παγωμένο οδόστρωμα, ενώ οι οδηγοί περιμένουν υπομονετικά, τα θηλαστικά να διασχίσουν τον δρόμο που έχει καλυφθεί από πάγο.

Οι αγελάδες δείχνουν να τα πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που, μια από αυτές, γλιστρά και πέφτει κάτω.

«Τώρα τα έχω δει όλα», «με έκαναν να γελάσω, είναι τόσο αστείες», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών κάτω από το βίντεο με τις αγελάδες που κάνουν «πατινάζ», προσπαθώντας να διασχίσουν ένα παγωμένο δρόμο στη ρωσική περιοχή Αμούρ.

https://youtu.be/CbgWaD0IV7s

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ