Κόσμος

Αγγλία: 44χρονη κατασπαράχθηκε από τα δύο σκυλιά της

Μια 44χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αγγλία έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τους δύο σκύλους της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Cheshire.

Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας έσπευσαν άμεσα τραυματιοφορείς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματά της ήταν σοβαρά.

Οι γείτονες της Elayne Stanley δήλωσαν στο Liverpool Echo πως άκουσαν κραυγές και η κόρη της γυναίκας φώναζε το όνομα ενός εκ των σκυλιών.

Οι γείτονες παρενέβησαν και άρχισαν να πετούν τούβλα κατά των δύο ζώων.

Ένας από τους γείτονες την περιέγραψε ως μοναχική γυναίκα που, ωστόσο, ήταν ένας «υπέροχος άνθρωπος και φιλική».

Ένα από τα σκυλιά, ένα αγγλικό μαστίφ εξουδετερώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αρχές προσπάθησαν να πιάσουν και τα δύο σκυλιά ωστόσο δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν το ένα με αποτέλεσμα να το πυροβολήσουν.

Η Stanley είχε τρία παιδιά και τα δύο ζώα φαίνεται πως ανήκαν στην οικογένεια.

Η ίδια ανήρτησε πολλές φωτογραφίες των τετράποδων στον λογαριασμό της στο Facebook και όπως φαίνεται τα ζώα έμεναν και μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...