Καιρός

Καιρός: Αίθριος την Πέμπτη (24/9) με τοπικές νεφώσεις - Πότε έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές νωρίς το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία στα βόρεια από 8 έως 22 με 24 βαθμούς, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από 20 έως 27 και στα υπόλοιπα από 13 έως 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι θερμοκρασίες (ελάχιστες – μέγιστες):

Θράκη: 12 – 22°C

Ανατολική Μακεδονία: 11 – 22°C

Κεντρική Μακεδονία: 13 – 25°C

Δυτική Μακεδονία: 8 – 21°C

Ήπειρος: 10 – 22°C

Θεσσαλία: 10 – 24°C

Νησιά Ιονίου: 20 – 26°C

Δυτική Στερεά: 14 – 26°C

Δυτική Πελοπόννησος: 15 – 25°C

Ανατολική Πελοπόννησος: 14 – 24°C

Κυκλάδες: 20 – 25°C

Ανατολική Στερεά – Εύβοια: 12 – 25°C

Κρήτη: 17 – 24°C

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: 18 – 24°C

Δωδεκάνησα: 20 – 27°C

Αττική: 13 – 25°C

Θεσσαλονίκη: 13 – 24°C

Η πρόγνωση για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση για το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Στα ανατολικά και νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα δυτικά και βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ