Κόσμος

Συρία: Σε ετοιμότητα τα ρωσικά S-400 - Ισραηλινά F-35 πέταξαν "από πάνω τους" αλλά δεν αναχαιτίστηκαν-Εικόνες


Σε επιφυλακή φαίνεται να βρίσκονται τα ρωσικά συστήματα S-400 στη Συρία έτσι ώστε να αποτρέψουν νέες αεροπορικές επιδρομές της ισραηλινής Αεροπορίας στη χώρα.

Όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό και πρόσφατα η ρωσική αεράμυνα είχε αποτρέψει ισραηλινές επιδρομές σε περιοχές όπου βρίσκονταν και συριακές δυνάμεις.

Όπως αναφέρεται ρωσικά Su-35 πετούν σε περιοχές όπου η ισραηλινή Αεροπορία είχε ή έχει σκοπό να πλήξει, αλλά που έχουν παρουσία και οι συριακές δυνάμεις με αποτέλεσμα οι επιδρομές να μην γίνουν.

Παρ΄όλα αυτά η Ρωσία φαίνεται ότι επιτρέπει την επίθεση σε στόχους όπου βρίσκονται δυνάμεις της Χεζμπολαχ ή άλλες φιλο-ιρανικές οργανώσεις μέσα στη Συρία ή και στο Ιράκ όπως έγινε σήμερα.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...