Κόσμος

Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει την Τζένιφερ Λόπεζ για τη «γυμνή» της εμφάνιση σε συναυλία

Με την Τζένιφερ Λόπεζ τα «βάζει» ο Αιγύπτιος δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, που είναι γνωστός για τις αγωγές που ασκεί εναντίον διασημοτήτων.

Αυτή τη φορά ο δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 50, για τη «διαφανή» ενδυμασία της κατά την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο μεσογειακό θέρετρο της νέας πόλης του Ελ Αλαμέιν. Σε δηλώσεις του σε αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Cairo 24, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αιγύπτιος δικηγόρος δήλωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους εναντίον των διοργανωτών, ισχυριζόμενος ότι η Λόπεζ παρουσιάστηκε στη σκηνή με την επίμαχη ενδυμασία που φέρεται –σύμφωνα πάντοτε με τον Σ. Σάμπρι– να παραβίασε τους κανόνες των Αιγυπτίων, ζητώντας μάλιστα να απαγορευθεί στη διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα να εισέλθει ξανά στην Αίγυπτο.

Να σημειωθεί πάντως ότι όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ του αιγυπτιακού τύπου, πολλά από τα φορέματα της Λόπεζ στην συναυλία της Αιγύπτου, που παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, σχεδιάστηκαν από Άραβες σχεδιαστές, όπως η Αιγυπτία Νάγκουα Ζαχράν και οι Λιβανέζοι Ζουαχίρ Μουράντ και Νίκολας Ζέμπραν. Από τα αγγλόφωνα μέσα στην Αίγυπτο, την είδηση αναπαράγει η «Egypt Independent».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ