Κόσμος

Ελληνες γονείς είδαν σε απευθείας σύνδεση να πυροβολούν τον 16χρονο γιο τους (βίντεο)

Από την Ελλάδα οι γονείς του 16χρονου Αλέξη είδαν σε απευθείας σύνδεση έναν άγνωστο να πυροβολεί τον γιο τους μέσα στο σπίτι τους . 

Ο 16χρονος Αλέξης Γάτης δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στο στήθος μέσα στο σπίτι του από άγνωστο άνδρα. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Στο σπίτι του ομογενή στην περιοχή Lockleys στην Αυστραλία βρίσκονταν ακόμα ο 21χρονος αδελφός του νεαρού μαθητή.

Ο Άλεξ μεταφέρθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο Royal Adelaide Hospital όπου και χειρουργήθηκε και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Δείτε μετά το 43:14

https://youtu.be/dArSagG55k8

Οι γονείς του Άλεξ παρακολούθησαν το συμβάν απο την κάμερα του κινητού τους αφού βρίσκονται στην Ελλάδα και όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην οικογένεια πλέον προσπαθούν να βρουν πτήση να επιστρέψουν στην Αδελαιδα.

Συμμαθητής του θύματος δήλωσε στο Νέο Κόσμο πως ο Άλεξ είναι ένα ιδιαίτερα ευγενικό και ήσυχο παιδί, ενώ ο θείος του δήλωσε πως η οικογένεια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί αφού ο ανιψιός του δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Οι αστυνομικές αρχές με την σειρά τους επιβεβαίωσαν πως λίγες ώρες πριν την επίθεση είχε προηγηθεί διαπληκτισμός έξω από το σπίτι και πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο συμβάν. «Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν ποιος τους επιτέθηκε» σχολίασαν αστυνομικές πηγές.

neoskosmos.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ