Κόσμος

Κινητικότητα σε ΗΠΑ-Ρωσία: Ακύρωσαν όλες τις συναντήσεις τους Πενς-Πούτιν - Στα ύψη ο χρυσός, «βυθίζονται» τα χρηματιστήρια


Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Kινητικότητα έχουμε τα τελευταία λεπτά σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ σε ΗΠΑ-Ρωσία. Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε το ταξίδι του στο Νιου Χάμσαϊρ την τελευταία στιγμή.

Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος πήγε εσπευσμένα στο Λευκό Οίκο. Την ίδια στιγμή, ο Ρώσος Πρόεδρος ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, για να συναντηθεί εκτάκτως με τον Ρώσο ΥΠΑΜ.

Η εκπρόσωπος του Pence Alyssa Farah, έκανε μια δήλωση σχετικά μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, αναφέροντας ότι ο Pence κλήθηκε στο Λευκό Οίκο για μια επείγουσα συνάντηση.

"Υπήρξε μια κατάσταση που απαιτεί από τον Αντιπρόεδρο να παραμείνει στην Ουάσινγκτον". Ο Λευκός Οίκος δεν διευκρίνισε γιατί ο Pence ακύρωσε το ταξίδι του.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ακύρωσε όλες τις συναντήσεις του λόγω της τραγωδίας με το υποβρύχιο και τους 14 νεκρούς.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Πούτιν είχε ακυρώσει το πρόγραμμα εξαιτίας της πυρκαγιάς που σκότωσε 14 ρώσους ναυτικούς.

ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Η τιμή του χρυσού εν τω μεταξύ αυξάνεται μέσω των εικασιών σχετικά με την έκτακτη συνάντηση στον Λευκό Οίκο.

Η τιμή του χρυσού αυξήθηκε κατά 1% την Τρίτη. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος για συναγερμό, τα χρηματιστήρια βρίσκονται. Το τι συμβαίνει θα το μάθουμε σε λίγες ώρες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ