Κόσμος

Δύο eurofighter συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον αέρα στη Γερμανία


Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον εναέριο χώρο της Γερμανίας, όταν δύο Eurofighter συγκρούστηκαν το ένα πάνω στο άλλο!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από την σύγκρουση των δυο μαχητικών ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και κάποιος είπε ότι ένα φτερό αποκόπηκε πρώτα από το ένα αεροπλάνο.

Όπως ανέφερε μέσω Twitter η γερμανική πολεμική αεροπορία, το ατύχημα προκλήθηκε κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης. Δυστυχώς ο δεύτερος πιλότος εντοπίσθηκε νεκρός ενώ ο πρώτος σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου ‘Αμυνας, εκτινάχθηκε εγκαίρως και εντοπίστηκε στην κορυφή ενός δέντρου «σε καλή κατάσταση».

Κάτοικος της περιοχής ανέβασε φωτογραφίες από την στιγμή της πτώσης των Eurofighter

https://www.facebook.com/thomas.steffan.13/posts/2743647518998666&width=500

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ένα από τα δυο μαχητικά συνετρίβη σε δάσος κοντά στο χωριό Γιάμπελ. Το άλλο συνετρίβη νότια του χωριού Νοσεντίνερ στην άκρη του δάσους. Τα δυο μέρη απέχουν περίπου 10 χιλιόμετρα.

Στην περιοχή «έβρεχε» συντρίμμια από τον ουρανό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από την σύγκρουση των δυο μαχητικών ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και κάποιος είπε ότι ένα φτερό αποκόπηκε πρώτα από το ένα αεροπλάνο. Στο σημείο της συντριβής έχει ξεσπάσει δασική πυρκαγιά.

EXKLUSIV: Hier regnen die Trümmer der Eurofighter vom Himmel - Piloten offenbar durch Schleudersitz gerettet - Waldbrände an Absturzstellen zwischen Müritz und Fleesensee - Rettungskräfte im Großeinsatz

Gepostet von NonstopNews Müritz am Montag, 24. Juni 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ