Κόσμος

Δόθηκε λύση στο ζήτημα του Brexit: Ο Γιούρι Γκέλερ θα το σταματήσει τηλεπαθητικά

Ανοικτή επιστολή προς τη Μέι έστειλε ο Γιούρι Γκέλερ με την οποία εκφράζει τον θαυμασμό του προς την Βρετανίδα αλλά της ξεκαθαρίζει πως με τηλεπάθεια δεν θα επιτρέψει το Brexit. Για να δούμε θα πιάσουν τα μαγικά του ή θα είναι το πρώτο αποτυχημένο μαγικό του κόλπο;

Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγος Γιούρι Γκέλερ... ίσως ευθύνεται για τις αλλεπάλληλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με την ολοκλήρωση του Brexit.

Ο Γκέλερ έγραψε πρόσφατα μια ανοιχτή επιστολή προς την Μέι, όπου αναφέρει πως δεν θα της επιτρέψει να βγάλει την Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως θα σταματήσει το Brexit τηλεπαθητικά!

«Αισθάνομαι πολύ έντονα ότι ο βρετανικός λαός δεν θέλει το Brexit. Σε αγαπώ πολύ, αλλά δεν θα σου πειτρέψω να οδηγήσεις την Βρετανία στο Brexit. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά από το να το κάνεις αυτό - και πιστεύω πως είμαι ικανός να το καταφέρω. Προτού λάβω αυτήν την εμφατική μορφή δράσης, σου ζητώ να σταματήσεις την διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα έχεις την ευκαιρία», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Ο Γιούρι Γκέλερ, που είναι Ισαραηλινοβρετανός, έχει ζήσει πολλά χρόνια στο Σόνινγκ, την περιφέρεια της Τερέζα Μέι και στο γράμμα του αναφέρει πως γνωρίζονται προσωπικά επί 21 χρόνια και πως μάλιστα έχει πάει στο σπίτι του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, είχα προβλέψει την νίκη σου, όταν σου έδειξα το κουτάλι του Ουίνστον Τσόρτσιλ μέσα στην Κάντιλάκ μου, όπου σου ζήτησα να το αγγίξεις», γράφει ακόμα.

Αναφέρει τέλος πως χρησιμοποιεί την διανοητική του δύναμη ώστε να διασφαλίσει πως «ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά της Ντάουνινγκ Στριτ»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ