Κόσμος

Όταν ο Τσακ Νόρις συνάντησε τον Βίκτορ Όρμπαν! (βίντεο)


Ποιος να το έλεγε στον Βίκτορ Όρμπαν ότι θα συναντούσε τον Τσακ Νόρις. Ο αμερικανός "υπερήρωας" συνάντησε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν στην Βουδαπέστη και όχι απλά τον συνάντησε αλλά του έκανε και ξενάγηση. Που αλλού; Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Στους σκληρούς μαχητές σαν τον Τσακ Νόρις.

Ο Βίκτορ Όρμπαν πήρε λοιπόν το τιμόνι και ξενάγησε ο ίδιος τον Τσακ Νόρις στην Βουδαπέστη και στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Ο Όρμπαν ανέβασε την ξενάγηση στην σελίδα του στο facebook με καμάρι. Το υπέροχο στην όλη ξενάγηση ήταν τα όσα συζήτησαν οι δυο άνδρες. Ο Τσακ Νόρις είπε στον ξενοφοβικό Όρμπαν ότι είναι σα να τον ξέρει από παλιά αφού έχει διαβάσει πολλά για τον Ούγγρο πρωθυπουργό.

Ο Όρμπαν αποκάλεσε τον εαυτό του “μαχητή του δρόμου” που τον πολεμάει η αντιπολίτευση. Ο λαϊκιστής πολιτικός είπε ακόμα ότι κατάγεται από ένα μικρό χωριό και όχι από πολιτικά τζάκια. Όταν ο Τσακ Νόρις του είπε ότι είναι 78 ετών του είπε ότι έχει την ίδια ηλικία με τον πατέρα του.

Ο σκοπός της διήμερης επίσκεψης του Τσακ Νόρις, μαζί με την σύζυγο του στην Ουγγαρία ήταν για την υποστήριξη το φιλανθρωπικού ιδρύματος Shoebox Charity Campain που διοργάνωσε η ουγγρική εκκλησία των Βαπτιστών, για την συγκέντρωση χρημάτων και βοήθειας σε παιδιά, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε το βίντεο της ξενάγησης του Βίκτορ Όρμπαν στον Τσακ Νόρις

Kopók // Rangers

Kopók // Rangers

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 27. November 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ