Κόσμος

Οι ΗΠΑ κλέβουν γενετικό υλικό από Ρώσους και ετοιμάζονται για βιολογικό πόλεμο - «Είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε» απαντά ο Β.Πούτιν

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Η Ουάσιγκτον σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει αναπτύξει πρόγραμμα για την συλλογή βιοϋλικών από Ρώσους που ζουν σε διαφορετικά μήκη και πλάτη της επικράτειας της χώρας με στόχο να μελετήσουν καλύτερα τον ρωσικό λαό και να κατασκευάσουν βιολογικά όπλα. «Τους περιμένουμε» είναι η απάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είναι προφανές πως έχει το αντίδοτο ή την απάντηση έτοιμη.

Το όλο αυτό θέμα, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα συζητήθηκε και κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ιδρυμάτων της Κοινωνίας των Πολιτών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπό τον τον πρόεδρο της Ρωσία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μάλιστα φέρεται να έθεσε ρητορικά και το ερώτημα: «Γιατί είναι ξένοι εκπρόσωποι συλλέγουν βιοϋλικά Ρώσων;».

«Τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε ότι πρέπει», απάντησε ο Ρώσος Πρόεδρος και η εξήγηση που δόθηκε για το γεγονός ότι Αμερικανοί, αλλά και υπηρεσίες άλλων χωρών επιχειρούν να βρουν «τρωτά» σημεία της Ρωσίας είναι γιατί «ο Β.Πούτιν δεν αφήνει την Δύση να αναπνέει ελεύθερα».

Είναι προφανές ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν καθιστά σαφές στους αλλοδαπούς ότι η Ρωσία δεν φοβάται τίποτα και ακόμη και αν η Δύση αναπτύσσει βιολογικά όπλα, η Μόσχα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επίκαιρο και συμμετρικό τρόπο σε αυτήν την επίθεση.

Εν τω μεταξύ, η ιδέα ότι στο ίδιο το Πεντάγωνο αναπτύσσουν όπλα νέας γενιάς δεν είναι φαντασία. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει από καιρό δείξει ενεργό ενδιαφέρον για τη γενετική έρευνα. Ήδη, στις αρχές του καλοκαιριού, η Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε μια προσφορά για την αγορά του RNA και της αρθρικής μεμβράνης των Ρώσων της φυλής του Καυκάσου.

Φυσικά, η Ουάσινγκτον δεν διευκρινίζει γιατί οι Αμερικανοί ειδικοί έχουν τέτοια δεδομένα. Ωστόσο, είναι προφανές ότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι χρήσιμες σε μία ενδεχόμενη επιχείρηση κατά της Ρωσίας. Δημιουργώντας, για παράδειγμα, έναν ιό.

Τον Νοέμβριο του 2002, η χρήση γενετικών όπλων μπορούσε να παρατηρηθεί στην Ανατολή. Το ξέσπασμα του ιού SARS στην κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ εξαπλώθηκε στο γειτονικό Βιετνάμ. Τότε οι Κινέζοι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιδημία προκλήθηκε σκόπιμα και έχει τοπική κατεύθυνση. Αποδείχθηκε στη συνέχεια και έτσι επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις ότι από τα 8.500 μολυσμένα άτομα 8.000 ήταν Κινέζοι.

Έτσι, γενικά, τα όπλα του μέλλοντος - το γενετικό όπλο χρησιμοποιείται ήδη. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εγκαίρως ενημερώσει τον Ρώσο Πρόεδρο για το τι εμπορεύονται στην Δύση. Σε γενικές γραμμές, οι ίδιοι Αμερικανοί μπορούν να αντιταχθούν με τα πολιτικά τους παιχνίδια. Ο Β Πούτιν τους προειδοποίησε: Αν η Ουάσιγκτον αποφασίσει να επιτεθεί τότε η απάντηση θα είναι σφοδρή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

“Κλειδώνουν την Γαλάζια Πατρίδα”! Ραντάρ ERALP & UMAR με εμβέλεια 450 χλμ και κινητές συστοιχίες Atmaca κατά ελληνικών μονάδων επιφανείας και μαχητικών (Βίντεο)

"Με τους βαλλιστικούς πυραύλους Atmaca με εμβέλεια 250 χλμ και τον στόλο UCAV κλείνουμε όλο το Αιγαίο Πέλαγος" λένε οι...
Οπλικά συστήματα 0

Ανακούφιση στην Ρωσία για την ελληνική άρνηση παράδοσης Leopard-2 A4-”Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο στόλο αυτών των αρμάτων μάχης στην ΕΕ”

Ο ρωσικός τύπος αναφέρθηκε με μεγάλα γράμματα στην άρνηση της χώρας μας να βοηθήσει τον ουκρανικό στρατό λόγω τουρκικών...