Κόσμος

Για πρώτη φορά σε βίντεο "αερομαχία" Su-27 vs F-18 στον συριακό ουρανό - Ρωσία: "Θα βομβαρδίσουμε και τους Αμερικανούς αν δεν υποχωρήσετε από την Deir Ezzor" - Σκληρές εικόνες


Έχασε την ψυχραιμία της η Ρωσία μετά τις απώλειες τριών Ρώσων στρατιωτών(προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές) στην Deir Ezzor και την παγίδα που έστησαν ΗΠΑ και τζιχαντιστές στη Χάμα εναντίον των ρωσικών δυνάμεων προκειμένου να ανακοπεί η προέλαση τους. Για πρώτη φορά θα δείτε σε βίντεο διασταύρωση ρωσικού και αμερικανικού αεροσκάφους στη Συρία και συγκεκριμένα μεταξύ ενός 27SM οπλισμένο με R-77-1 και ενός F-18 με AIM-9X.

Στρατιώτες του συριακού Στρατού έπεσαν σε παγίδα των τζιχαντιστών στο χωριό Marat στη Deir Ezzor ενώ σε βίντεο θα δείτε τους μισθοφόρους τζιχαντιστές εξοπλισμένους με drone τελευταίες τεχνολογίας να ρίχνουν βόμβες στις δυνάμεις του συριακού Στρατού τη στιγμή που διασχίζουν τον Ευφράτη.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως αν οι δυνάμεις της στη Συρία προκληθούν από τους Αμερικανούς στρατιώτες που υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα και των Κούρδων, θα προβούν σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς των περιοχών αυτών, ισοπεδώνοντας ότι υπάρχει.

Οι ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν στο πλευρό του συριακού στρατού, την ίδια στιγμή που Κούρδοι, τζιχαντιστές και Αμερικανοί επιχειρούν σε άλλα σημεία.

Οι μάχες τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή Ντέιρ αλ Ζορ διεξάγονται σε δύο μέτωπα, με την μετωπική Ρωσίας-ΗΠΑ να είναι θέμα ωρών!

Τα δύο μέτωπα πλησιάζουν, με συνέπεια να έχει αυξηθεί εξαιρετικά ο κίνδυνος να διασταυρωθούν.

Την Τετάρτη, Ρώσοι στρατιώτες δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα και τους συμμάχους τους.

Η Μόσχα κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι οργάνωσε την επίθεση...

https://twitter.com/MorocanArab/status/910571655495344128

https://twitter.com/MorocanArab/status/910505682083942401

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ