Κόσμος

Έσφαξε την κόρη του επειδή τα έφτιαξε με φυλακισμένο μουσουλμάνο!

Μετά από εβδομάδες καβγάδων για τη σχέση της με φυλακισμένο μουσουλμάνο, ο 58χρονος Sami έσφαξε τη 17χρονη κόρη του Henriette Karra στην κουζίνα του σπιτιού.

Η Henriette Karra βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της οικογένειας στο Ramle, στο Ισραήλ, με αρκετές μαχαιριές στον λαιμό στις 13 Ιουνίου. Οι αρχές συνέλαβαν τον χριστιανό πατέρα της Sami, τον θείο και τη μητέρα της Aliham για τον σχεδιασμό της δολοφονίας της μετά από εβδομάδες καβγάδων για το μη αποδεκτό ειδύλλιό της.

Η έφηβη είχε σχέση με έναν φυλακισμένο μουσουλμάνο και σχεδίαζε να ασπαστεί το Ισλάμ μετά την αποφυλάκισή του. Εβδομάδες πριν από τον θάνατό της έφυγε από το σπίτι αφού τη χτύπησε και την απείλησε ο πατέρας της.

Από τον φόβο της έστειλε μηνύματα σε φίλους για να τους ενημερώσει πως η οικογένειά της θα τη σκότωνε. "Δεν θα πιστέψεις τι μου έκαναν... στέλνουν ανθρώπους να με σκοτώσουν. Με ψάχνουν σε κάθε δυνατό σημείο. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι φόβος είναι αυτός. Δεν το πιστεύω ότι έχω τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και να φύγω".

Η 17χρονη πήγε να μείνει με τη μητέρα του φίλου της αλλά την εντόπισαν οι δικοί της και την ανάγκασαν να γυρίσει πίσω. Οι αρχές παρακολουθούσαν την οικογένεια και είχαν τοποθετήσει συσκευές εγγραφής στο σπίτι. Ο 58χρονος, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ήταν ύποπτος για εμπόριο ναρκωτικών.

Δεν είναι σαφές αν παρακολουθούνταν για λόγους διακίνησης ναρκωτικών ή λόγω των καταγγελιών της Henriette. "Ξεχάστε την, αφήστε την να πάει στην κόλαση", ακούστηκε να λέει ο 58χρονος πατέρας στη γυναίκα του μια μέρα πριν τη φριχτή δολοφονία της 17χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ