Κόσμος

Δεν θα πάει στη Μόσχα ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Μπόρις Τζόνσον, υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας ακύρωσε την προγραμματισμένη για τη 10η Απριλίου επίσκεψή του στη Μόσχα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ αιτιολογεί την απόφασή του, «μετά την επίθεση με χημικά της προηγούμενης Τρίτης, σε περιοχή η οποία βρίσκεται υπό την έλεγχο των ανταρτών, αλλά και την πολλαπλή πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, που την ακολούθησε».

«Οι εξελίξεις στη Συρία έχουν αλλάξει την κατάσταση δραματικά. Η προτεραιότητά μου, είναι τώρα να συνεχίσω την επικοινωνία μου με τις ΗΠΑ, αλλά κι άλλες χώρες για την προετοιμασία της διάσκεψης της ομάδας G7 (10-11 Απριλίου) προκειμένου να συντονιστεί μία διεθνής προσπάθεια για την κατάπαυση του πυρός, μέσω μιας πολιτικής διαδικασίας ειρήνευσης,» τόνισε ο Τζόνσον σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...