Κόσμος

Ακατάλληλες φώτο - Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν Σύριους Στρατιώτες. Φρικαλεότητα!

Tώρα ο γνωστός δημοσιογράφος του RT Murad Gazdiev αναδημοσιεύει από έγκυρο φιλοκυβερνητικό συριακό λογαραισμό του Twitter το μεγάλο έγκλημα .  Οι « σύριοι αντάρτες » αποκεφαλίζουν με ουαχαμπίτικο στιλ με μικρό μαχαίρι 2 ομήρους σύριους στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν στην  Β Χάμα.

Στο λογαριασμό του MuradoRT ο ρώσος ρεπόρτερ με αυτή τη δημοσίεσυη καταγγέλει όλη τη φρίκη των φανατικών εξτρεμιστών.Τους σφαγιάζουν μασκοφόροι ως ζωοθυσία κανονική στην ύπαιθρο.Η πολιτισμένη ανθρωπότητα υποστηρίζει αυτή την τυφλή ωμότητα σεκταριστικής κτηνωδίας.Οι αναφορές νωρίτερα έλεγαν ότι οι τσετσένοι της Ajnad al-Kavkas αποκεφάλισαν 2 αιχμαλώτους σύρους στρατιώτες. Για περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς