Κόσμος

Πόσο «όμορφα» υποδέχονται την Μέρκελ για την «ωραία πολιτική» της υπέρ των λαθρομεταναστών! (βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ ήταν στο δρόμο από το αεροδρόμιο προς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Τσεχίας, Πράγα, ξαφνικά ένα μαύρο 4 × 4 Mercedes προσπάθησε να εμπόδισε την αυτοκινητοπομπή της με επικίνδυνο τρόπο.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Josef Μποτσάν είπε ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές και μόνο η όταν η αστυνομία τον προειδοποίησε ότι επρόκειτο να πυροβολήσει βγήκε από το όχημα του «Ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Josef Μποτσάν, σύμφωνα με το Russia Today. «Είναι ύποπτος για απόπειρα εγκλήματος».

Η Τσεχική Δημοκρατία υπήρξε μία από τις χώρες που είναι περισσότερο αντίθετη στις πολιτικές των ανοικτών συνόρων της Μέρκελ. Κατά την άφιξή της στην Πράγα οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν από την πλευρά του δρόμου φωνάζοντας «Μέρκελ Muss Weg», δηλαδή γερμανικά, «Η Μέρκελ πρέπει να φύγει» .

FOTO3

Υπάρχει μια αυξανόμενη οργή και στη Γερμανία εξ αιτίας των αυξανόμενων εγκλημάτων και των βιασμών που διαπράττονται σχεδόν καθημερινά από τις δεκάδες χιλιάδες των μεταναστών που η Μέρκελ άφησε να έρθουν στη χώρα.

Για μια καινούργια Ευρώπη…τουρλού τουρλού!

https://www.youtube.com/watch?v=KvKM9pBSYnM

nikosxeiladakis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ