Κόσμος

Η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας προετοιμάζεται για αναμέτρηση με την Ρωσική αεροπορία

Σύμφωνα με τον ουκρανικό τύπο μονάδες της  τακτικής αεροπορίας της Ουκρανίας διεξάγουν  συνεχώς εντατικές εικονικές  αερομαχίες με άλλα μαχητικά αεροσκάφη με σκοπό την πλήρη ετοιμότητα των πληρωμάτων τους.

Συγκεκριμένα στην περιοχή  Mirgorodska όπου έχει έδρα η ταξιαρχία της τακτικής αεροπορίας της Ουκρανίας διεξάγονται σε καθημερινή βάση αερομαχίες εκπαίδευσης ανά ζεύγη,  με σκοπό την πληρέστερη και ενδελεχή εκπαίδευση κάτω από πραγματικές συνθήκες των Ουκρανών πιλότων, για να αντιμετωπίσουν τους  Ρώσους συναδέλφους τους  .

Κατά την διάρκεια των πτήσεων τα «ζευγάρια» των μαχητικών αεροσκαφών   συμμετέχουν και σε εικονικές προσβολές επί του εδάφους, καθώς  και σε μικτές αποστολές συνεργασίας με επιθετικά ελικόπτερα.

Όλα αυτά καταδεικνύουν με το πιο κατηγορηματικό τρόπο  ότι η κατάσταση στην περιοχή αναβαθμίζεται σε «  κόκκινο επίπεδο»  όσον αφορά τις σχέσεις  Μόσχας και Κιέβου .

Πρόκειται καθαρά για ασκήσεις πολέμου από Ουκρανούς πιλότους,  οι οποίοι γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι να  αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη ρωσική αεροπορία τόσο σε αριθμούς όσο και σε εμπειρία.

images (1)

Όλα τα σενάρια είναι πλέον πιθανά και όλα είναι ανοικτά στην Ουκρανία,  η οποία αποτελεί για μια φορά ακόμα στην μακραίωνη ιστορία της τον τόπο πολεμικών συγκρούσεων λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων των υπερδυνάμεων .

Υπενθυμίζουμε ότι ο  Π.Ποροσένκο μόλις  προχθές διέταξε τον  ουκρανικό στρατό να είναι πανέτοιμος για πόλεμο με την Ρωσία!

Τεράστια κονβόι με άρματα μάχης, ΤΟΜΠ, βαλλιστικά συστήματα Iskander, αντιπλοϊκά συστήματα Bastion, πολεμικά ελικόπτερα, μαχητικά, ακόμη και πλοία κατευθύνονται στα σύνορα  Κριμαία, καθημερινά.

Οι εικόνες και τα βίντεο πραγματικά δείχνουν ότι βρισκόμαστε πραγματικά στο παρά 5 μιας ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, που θα εμπλέξει και την Ευρώπη στον κυκεώνα των εξελίξεων.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα , διότι το  αμερικανικό δολάριο έχει χάσει την αξία του και κινδυνεύει να γίνει κουρελόχαρτο στις παγκόσμιες συναλλαγές και χρηματιστήρια.

Οι ΗΠΑ ελπίζουν ότι με ένα τέτοιο "ανακάτεμα"των λαών θα βγουν κερδισμένοι όπως και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ