Σοβαρή αναστάτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, κοντά στον σταθμό διοδίων Δροσοχωρίου στα Ιωάννινα, όταν βαρύ φορτηγό όχημα ανετράπη κατά τη διάρκεια της κίνησής του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έντονη κακοκαιρία είχε καταστήσει το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην καταφέρει να διατηρήσει τον έλεγχο της νταλίκας. Το όχημα βγήκε εκτός της κανονικής του πορείας και κατέληξε αναποδογυρισμένο στο πλάι του δρόμου.
Εξαιτίας του συμβάντος, η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί προσωρινά, ενώ οι αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για την ασφαλή διαχείριση της κατάστασης και την απομάκρυνση του οχήματος.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις της Τροχαίας, οι οποίες ρυθμίζουν την κυκλοφορία, καθώς και τεχνικά συνεργεία της Εγνατίας Οδού που συνδράμουν στις εργασίες αποκατάστασης. Οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.