Σε ένα αιματηρό επεισόδιο κατέληξε ο αρχικός διαπληκτισμός για την προτεραιότητα ανάμεσα σε έναν αναβάτη μηχανής και έναν οδηγό αυτοκινήτου, χθες το μεσημέρι στα Κάτω Πατήσια.
Στο οπτικό υλικό-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνονται οι δύο οδηγοί να παίζουν στην κυριολεξία «μποξ» κάτω από το φανάρι. Μάλιστα, ο αναβάτης της μηχανής φαίνεται να βγάζει το κράνος του προκειμένου να χτυπήσει τον ηλικιωμένο. Ακολούθησε μια άγρια συμπλοκή μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων διερχόμενων οδηγών, ενώ οι δύο άνδρες είχαν αφήσει τα οχήματά τους ακριβώς στη μέση του δρόμου.
Το Χρονικό της Αιματηρής Σύγκρουσης
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Νιρβάνα. Εκεί, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή το ποιος από τους δύο είχε προτεραιότητα στον δρόμο.
Τα αίματα άναψαν γρήγορα, με τον 41χρονο αναβάτη της μηχανής να χτυπά με το κράνος τον 70χρονο οδηγό του οχήματος. Η αντίδραση του ηλικιωμένου ήταν ακραία, καθώς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον μοτοσικλετιστή στο μπράτσο.
Η Παρέμβαση της Αστυνομίας και τα Ευρήματα
Στη συνέχεια, στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και πέρασαν χειροπέδες στους δύο οδηγούς.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή του 70χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 20 εκατοστών, με λάμα 9 εκατοστών. Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο μαχαίρια που κατασχέθηκαν βρέθηκαν κρυμμένα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου συλληφθέντα.
