Κοινωνία

Ζεφύρι: Εντοπίστηκε νεκρός ο 33χρονος Χρυσοβαλάντης Στεργιανός

Όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου όπου απεβίωσε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα αζήτητα έως τις 22 Ιανουαρίου. Ο 33χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε στην περιοχή του Ζεφυρίου λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισης στις 30 Νοεμβρίου 2025 από τη Νέα Πέραμο και μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου, όπου «άφησε» την τελευταία του πνοή.

«“Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρυσοβαλάντη Στεργιανού και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεραπετρίτης
Εθνικά θέματα 0

«Κόκκινη γραμμή» τα 12 μίλια! Το ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη και η ιστορική ευκαιρία στον ΟΗΕ – Τι σηματοδοτεί η νέα εποχή της ελληνικής διπλωματίας

Σαφές μήνυμα πως το δικαίωμα επέκτασης στα 12 μίλια είναι αναφαίρετο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναλύοντας...