Κοινωνία

Ο Λευτέρης Πανταζής παραμένει στο νοσοκομείο με υπερκόπωση

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου  και αποκάλυψε, μάλιστα, πότε θα πάρει εξιτήριο και ποια είναι η ημέρα που θα ξεκινήσει και πάλι τις νυχτερινές του εμφανίσεις στο κέντρο όπου τραγουδάει μαζί με την Άντζελα Δημητρίου.

Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις και τις βραδινές και τις τηλεοπτικές. Τη Δευτέρα πρώτα ο Θεός θα βγω, την Τετάρτη θα ξεκινήσω στο μαγαζί. Απλώς σήμερα έπρεπε να ξεκουραστώ και έκατσα μέσα στο νοσοκομείο. Θα μου κάνουν όλες τις εξετάσεις να είναι σίγουροι οι γιατροί ότι ξεκουράζομαι, γιατί είχα να κοιμηθώ 15 μέρες. Υπερκόπωση μου είπαν ότι ήταν. Σήμερα είμαι καλύτερα, από χθες που κοιμήθηκα είμαι καλύτερα. Είναι δίπλα μου αυτοί που επιτρέπονται».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...