διοδια
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Απάτη από υπαλλήλους του Δήμου - Έκλεψαν e-pass για να περνούν τα διόδια

Μια απίστευτη απάτη σε βάρος του δημοσίου πραγματοποιήθηκε από υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι έκλεψαν e- pass για να μπορούν να περνούν δωρεάν τα διόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ απορριμματοφόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης χρεώνονταν με διόδια στη νότια Ελλάδα, χωρίς να έχουν καμία επιχειρησιακή παρουσία εκεί.

Οι υπάλληλοι φέρονται να χρησιμοποιούσαν το Egnatia Pass του δήμου σε ιδιωτικά τους οχήματα προκειμένου να περνούν τα διόδια δίχως να καταβάλουν κόμιστρο, με την υπόθεση να ερευνάται στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Επί δυόμιση χρόνια, τρεις μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης φέρονται να διέπρατταν την εν λόγω απάτη σε βάρος του δημοσίου.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως τρεις υπάλληλοι πήραν από παροπλισμένα απορριμματοφόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης τους ηλεκτρονικούς πομποδέκτες Egnatia Pass και στη συνέχεια τους τοποθέτησαν στα δικά τους οχήματα και τους χρησιμοποιούσαν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...