Στο Star μίλησε ο πατέρας του 15χρονου μαθητή που έπεσε θύμα επίθεσης από εξωσχολικούς μέσα στο σχολείο του στον Άλιμο.
Όπως ανέφερε ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος έχει ήδη κινηθεί νομικά για το περιστατικό, η συμμορία εισέβαλλε στον χώρο του σχολείο των ώρα διαλλείματος και απείλησε τον ανήλικο.
Οι εξωσχολικοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους δεν δίστασαν να βρίσουν και να χτυπήσουν άγρια τον 15χρονο στο πρόσωπο και στο σώμα.
«Το παιδί μου εδώ και μέρες έχει πέσει θύμα εκφοβισμού. Τον απειλούν και του ζητούν 250 ευρώ. Ήδη δύο φίλοι του, έχουν δώσει στους εκβιαστές από 100 ευρώ. Του έστελναν μηνύματα στο κινητό. “Θα έρθω σπίτι σου και θα σε γ….. και θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου”», κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή.
Δείτε το βίντεο του Star: