Κοινωνία

Σε φυλάκιση με αναστολή 3 μηνών και πρόστιμο 5.500 ευρώ καταδικάστηκε ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του

Σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 5.500 χιλιάδων ευρώ καταδικάστηκε σήμερα ο τενόρος που είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του.

Έπειτα από την έκδοση της απόφασης, η πλευρά της μητέρας και του παιδιού, μέσω του δικηγόρου τους, Αναστάσιου Ντούγκα, δηλώνουν δικαιωμένοι από την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς κατέπεσε ο ισχυρισμός του τενόρου ότι ο λόγος για τον οποίο χαστούκισε τον γιο του ήταν ότι απουσίαζε από το σχολείο του στις 3 Νοεμβρίου, χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί.

Αυτό συνέβη έπειτα από σχετικό έγγραφο που προσκόμισε η μητέρα στο δικαστήριο με το οποίο αποδείχθηκε ότι ο μαθητής δεν απουσίαζε τη συγκεκριμένη ημέρα από τα μαθήματά του. 

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Ντούγκας, σε βάρος του καταδικασθέντα φέρεται να υπάρχει καταγγελία σε βάρος του από ηθοποιό της Λυρικής για ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, 46 ετών, καταγγέλθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του ότι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης αρχικά εξύβρισε και στη συνέχεια απώθησε τον ανήλικο γιο του σε έπιπλο του σπιτιού και του έριξε σφαλιάρα με αποτέλεσμα να προκληθούν σημάδια στο σώμα του.

Ο τενόρος άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...