Αστυνομία
Κοινωνία

Απίστευτη κρυψώνα στην Ομόνοια – Έκρυψε ναρκωτικά μέσα σε φακό ηλεκτρικού πατινιού

Έναν απίστευτο τρόπο βρήκε 24χρονος αλλοδαπός για να κρύψει τα ναρκωτικά του, χρησιμοποιώντας φακό ηλεκτρικού πατινιού ως «καβάντζα».

Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου 2025 στην περιοχή της Ομόνοιας. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα στο φακό του πατινιού 13 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 7,2 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 235 ευρώ σε μετρητά.

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, όπου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομόνοιας εντόπισαν 66 ακόμη νάιλον συσκευασίες με 33 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κενών συσκευασιών, χρυσαφικά και 50 ευρώ.

Ο 24χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...
notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...