Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για τον μυστηριώδη τρόπο κάτω από τον οποίο έχασε τη ζωή της μία ανήλικη έξω από μπαρ στο Γκάζι, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 19 Οκτωβρίου.
Πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ο πατέρας της άτυχης 16χρονης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και παρέδωσε την αναγγελία θανάτου της κόρης του που μόλις είχε παραλάβει από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές, η ανήλικη διασκέδαζε σε μπαρ στην οδό Δεκελέων στο Γκάζι και στις δύο τα ξημερώματα, βγαίνοντας από το μαγαζί αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Την έρευνα ανέλαβε η Προστασία Ανηλίκων και έχει διαταχθεί να γίνει νεκροψία – νεκροτομή καθώς και η λήψη τοξικολογικών δειγμάτων, ώστε να διαπιστωθεί αν η 16χρονη είχε καταναλώσει κάποια ουσία που οδήγησε στον αιφνίδιο θάνατό της.