Κοινωνία

Λάρισα: Οι τοξικολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του 53χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση δεν προσδιόρισε τα αίτια θανάτου παρά το γεγονός ότι ο νεκρός είχε σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας. Απαντήσεις αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν καθώς ερευνάται αν μέσα στην αυτοσχέδια σήραγγα υπήρχε μηχάνημα που προκαλούσε αναθυμιάσεις.

Οι συγχωριανοί του στον Πτελεό λένε πως τον γνώριζαν αλλά δεν ήξεραν πως το τελευταίο διάστημα έψαχνε για λίρες στην περιοχή των Γόννων.

Την ίδια ώρα, στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 77χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για παράβαση του νόμου προστασίας αρχαιοτήτων. Η κηδεία του 53χρονου θα γίνει αύριο από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στον Πτελεό Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έπεσε το Σαντριγκόλοβο και ο ρωσικός στρατός άνοιξε δρόμο για την «καρδιά» της Ουκρανίας -Δείτε σε χάρτη τη νέα τρομερή προέλαση 4,5 χλμ της Μόσχας

Νέα βαθιά «τρύπα» άνοιξε ο ρωσικός στρατός στις γραμμές αμύνης της Ουκρανία στο σταυροδρόμι μεταξύ Ζαπορίζια και...