Κοινωνία

Λάρισα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 53χρονου - Απεγκλωβίστηκε σώος

Έπειτα από συντονισμένη και πολύωρη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, ο 53χρονος άνδρας που είχε παγιδευτεί σε αυτοσχέδια σήραγγα στην περιοχή μεταξύ Γόννων και Καλλιπεύκης στη Λάρισα, απεγκλωβίστηκε σώος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη σήραγγα είχαν εισέλθει αρχικά 4 με 5 άτομα. Ωστόσο, κάποια από αυτά άρχισαν να παρουσιάζουν συμπτώματα ζαλάδας και έντονης δυσφορίας. Ο πρώτος που κατάφερε να εξέλθει, σχεδόν λιπόθυμος, ειδοποίησε άμεσα τις αρχές, ενώ τα υπόλοιπα μέλη απομακρύνθηκαν σταδιακά από το σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρχίζει το “ματς”- Ο Πούτιν διέταξε την κατάρριψη οποιουδήποτε βρετανικού, γαλλικού ή γερμανικού μεταγωγικού στην Δυτική Ουκρανία

Το Κρεμλίνο θα κάνει την δική του επίδειξη δύναμης με νέα μαζική αεροπορική και πυραυλική επίθεση στο ουκρανικό έδαφος