Κοινωνία

Λάρισα: Μάχη με τον χρόνο για τον απεγκλωβισμό του 53χρονου σε σπηλιά – Ερευνάται αν πρόκειται για χρυσοθήρες

Αγώνα με το χρόνο κάνουν τα σωστικά συνεργεία στη Λάρισα για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον 53χρονο άνδρα που έχει παγιδευτεί σε σπηλιά  στον δρόμο από Γόννους του Δήμου Τεμπών προς την Καλλιπεύκη. 

Ο άνθρωπος επί αρκετή ώρα δεν είχε τις αισθήσεις του και οι ελπίδες να τον ανασύρουν ζωντανό λιγόστευαν. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να προσεγγίσουν στη σπηλιά και να δώσουν οξυγόνο στον αναίσθητο άνδρα που έχει ανταποκριθεί. Ωστόσο, όταν προσέγγισαν σημειώθηκε μικρή κατολίσθηση, γεγονός που δυσκολεύει και καθυστερεί την προσπάθεια προσέγγισης και ανάσυρσης. 

 Στο σημείο επιχειρούν 11 πυροσβέστες με δύο οχήματα και δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ.


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στη σπηλιά φαίνεται πως ήταν τουλάχιστον τρία άτομα όταν κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες εγκλωβίστηκε, ο ένας από αυτούς.

Τα άλλα άτομα φέρονται να ενημέρωσαν τις Αρχές για να ζητήσουν βοήθεια και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε ο ένας από αυτούς και οδηγήθηκε στο κέντρο Υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες ήταν μέρες στην περιοχή και εξετάζεται να πρόκειται για χρυσοθήρες που αναζητούσαν... λίρες, ακολουθώντας τοπικό θρύλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έπεσε το Σαντριγκόλοβο και ο ρωσικός στρατός άνοιξε δρόμο για την «καρδιά» της Ουκρανίας -Δείτε σε χάρτη τη νέα τρομερή προέλαση 4,5 χλμ της Μόσχας

Νέα βαθιά «τρύπα» άνοιξε ο ρωσικός στρατός στις γραμμές αμύνης της Ουκρανία στο σταυροδρόμι μεταξύ Ζαπορίζια και...