Κοινωνία

Νέες ελληνικές σημαίες σε κεντρικά σημεία της Αλεξανδρούπολης

Πρόκειται για μια ενέργεια που δεν είναι απλώς τυπική διαδικασία, αλλά πράξη σεβασμού στο εθνικό μας σύμβολο, το οποίο αποτελεί πηγή υπερηφάνειας και ενότητας για όλους μας.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται με την ιδιαίτερη μέριμνα και την προσωπική φροντίδα του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Εργασιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το οποίο φροντίζει με συνέπεια να διατηρεί τις σημαίες μας σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίζοντας ότι η εικόνα τους παραμένει αξιοπρεπής και σεβαστή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεραπετρίτης
Εθνικά θέματα 0

«Κόκκινη γραμμή» τα 12 μίλια! Το ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη και η ιστορική ευκαιρία στον ΟΗΕ – Τι σηματοδοτεί η νέα εποχή της ελληνικής διπλωματίας

Σαφές μήνυμα πως το δικαίωμα επέκτασης στα 12 μίλια είναι αναφαίρετο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναλύοντας...