Κοινωνία

Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 26χρονος Πακιστανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, το πρωί της Τετάρτης, 24 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών εντός του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 26χρονος αλλοδαπός, δυνάμει ερυθράς αγγελίας των Αρχών του Πακιστάν για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 26χρονος κατηγορείται ότι το 2018, μαζί με άλλα άτομα, εισήλθε σε αγρόκτημα σε επαρχία του Πακιστάν, όπου, με τη χρήση πυροβόλου όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά ομοεθνή του και διέφυγε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Ισραηλινός Αξιωματούχος: Σε μια κρίση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με την Άγκυρα, το δίκτυο υποστήριξης των τουρκικών drones θα σταματήσει απότομα

Μεγάλο παραμύθι η τουρκική υπεροπλία με τα ” Bayraktar”-Έρχεται κοινό σχέδιο Ισραήλ, Ελλάδος και Κύπρου κατά της...